Navod na pouzitie dvoch deti

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Začnem zľahka,

predstavím sa ....
Volám sa Minie, no pravdu povediac s animovanou disneyovskou myškou, mám toho veľmi ale veľmi málo spoločné.

Nie som vôbec tak sexi ako tá potvora. Bude to asi tým, že som v ôsmom mesiaci tehotenstva. A hmm možno k tomu pridáva aj fakt, že som síce pribrala len úctihodných 6 kíl, no už som s celkou slušnou výbavou začínala.
Nenosím ružovú mašľu vo vlasoch a šaty som mala naposledy na sebe, keď sa mi vydávala sesternica. Ale je to celkom milá kreslená osôbka, tak prečo si nepožičať jej meno, že?

Okrem záľuby v preberaní mien animovaným postavičkám, sa viem zabávať aj inak. Veľmi rada čítam, no keďže okrem 8-mesačného kotla, mám aj skoro dvojročného syna Bubáka, nedá sa mi tak často "spočinúť" pri knižke.

A tak sa celkom plynulo, ako by povedali v mojej bývalej práci "premosťujem" do hlavnej témy môjho Blog-u. Ach áno, budem písať o deťoch a o tom ako sa mi z nich občas vyrovnávajú vlasy, ale inak ich milujem ako kone.

Milovala som ich obe aj keď sa Bubák rozhodol o druhej v noci, že by nebolo od veci keby dostal fľašu mlieka. Zišla sa mu aj čistá plienka ... no čo neurobíme pre naše prvorodené, že? Vďaka tejto misijnej činnosti som bola krásne 2hodinky hore. Bubák nemohol nájsť polohu (ok, chápem : veľká manželská posteľ s tehotnou mamou, ktorá veľmi často nahrádza preliezku je predsa len lepšie využiteľná ako na obyčajné spanie, ale prečo v noci ???? ) a keďže Bajonetka v brušku rada bračekovi pomáha, začala sa vrtieť ako na centrifúge a keď už nevládala, obšťastnila ma aspoň výdatnou a riadne dlhou štikútkou. Ale keďže nič netrvá večne, ani preliezka z maminy dlho nebaví a my sme mohli ešte aspoň dve-tri hodinky pospať.

Dosť bolo zoznamovania. Deficit spánku začínam pociťovať, idem to ja dobehnúť.


Návod na použitie pre dve deti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014